N00172 | Byt 3+1, 80 m2 + lodžie 6 m2, Praha 6 - Řepy

Skuteckého, Praha 17, Praha  

7 850 000 Kč

cena je kompletní a obsahuje všechny poplatky

Nabízím vám na prodej byt v osobním vlastnictví 3+1, 80,5 m2 + lodžie 6 m2 v ulici Skuteckého 1380/14, Praha 6 - Řepy, který je umístěn v prvním patře (druhé nadzemní podlaží) panelového bytového domu. Byt je v původním nicméně velmi dobrém stavu. Byt má jedinečnou polohu nedaleko kompletní občanské vybavenosti, se skvělou dopravní dostupností. Autobus MHD č. 164 má zastávku K Trninám přímo před domem. Stanice tramvají 9,10,15,16 Slánská je vzdálena 800 m od domu. Je také vhodný i jako investiční byt. V této lokalitě jsou nájmy velmi žádané. Dům leží přímo vedle Japonské základní školy. 
Byt obsahuje obývací pokoj, kuchyň, dva samostatné pokoje, koupelnu, wc, chodbu, předstín a lodžii. Fotografie a video vyobrazují aktuální stav bytu.
Byt je v osobním vlastnictví a jeho nákup je možné financovat hypotéčním úvěrem.
Dispozice bytu 3+1
Podlaží v domě 2
Počet podlaží v domě 7
Celková podlahová plocha 80 m2
Druh objektu panelová
Stav objektu dobrý
Vlastnictví osobní
Druh bytu V panelovém domě
Lodžie 6 m2
Umístění objektu klidná část obce
Elektřina Elektro - 230 V
Voda Voda - dálkový vodovod
Topení Ústřední - dálkové
Odpad Kanalizace
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Jiří Šimon

Telefon: +420 602 304 070
E-mail: jirisimon@jirisimon.cz

Kontaktní formulář